Mustekasetti.com

Mustekasetti.comista löytyy laaja valikoima musteita sekä tunnettuihin,että pienempiinkin tulostinmerkkeihin. Lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluvat taulutietokoneet, pölypussit, tulostintarvikkeet, tulostimet, toimistotarvikkeet sekä pienrauta ja taloustarvikkeet. Tuotekategorioista löytyy myös löytönurkka sekä tarjoukset, josta tuotteita voi ostaa edullisemmin. Etusivulla on myös näkyvillä tarjouksia. Valitettavasti tuotteiden alkuperäisiä hintoja ei ole näkyvillä, eli alennushinnan ja normaalihinnan vertailu ei ole mahdollista.

Uusien asiakkaiden on mahdollista saada ilmainen mustekasetti tai, mustetäyttöpakkaus tai fotopaperi. Mustekasetteihin on mahdollista tilata ympäristöystävällisiä täyttöpakkauksia, joiden avulla vanhan mustekasetin pystyy täyttämään itse. Mustekasetti.comin sivulta löytyy myös ohjeita yleisimpiin ongelmiin mustekasettien toiminnassa sekä tuotetietoja.

Hakutoiminnon avulla etsittävät tuotteet on helppo löytää nopeasti. Tuotteita voi hakea joko pikahakutoiminnolla tai tarkemmin määritetyllä hakutoiminnolla. Tuotteet on mahdollista lajitella selatessa joko hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan tai nimen mukaan aakkosjärjestykseen. Selatessa tuotteiden kuvat näkyvät erittäin pieninä, mutta yksittäisillä tuotesivuilla ne voi lähdä paremmin. Tuotesivuilla hinnat on ilmoitettuna sekä ilman ALV:ia että ALV:in kanssa. Useimmat tuotekuvaukset on kirjoitettu vain englanniksi mutta koska yrityksen asiakkaat ovat suomalaisia ja internet-sivut ovat muuten suomeksi, olisi oletettavaa että tuotekuvaukset olisi myös mahdollista lukea suomeksi.

Yritys on sopiva sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yritysasiakkaille tarjotaan kaikki yli 80 euron tilauksen ovelle kannettuna normaalien postikulujen hinnalla. Lisäksi yritysasiakkaat voivat valita tilauksen maksutavaksi laskun. Mustekasetti.comilla on erittäin laaja maksuvaihtoehtovalikoima. Vaihtoehtoja ovat S-Pankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Mastercard, Visa, Tapiola, Visa Electron sekä lasku. Tilaus ei myöskään edellytä rekisteröitymistä yksityisasiakkailta. Toimitushinnat vaihtelevat asiakkaan valinnan mukaan 3,90€ ja 7,90€välillä.

Mustekasetti.com toimittaa myös lähetyksiä Smartposteihin, toisin kuin monet muut alan tarjoajat. Tilauksen voi myös noutaa myymälästä, jolloin postikuluja ei tule. Lisäksi toimitetuille mustekaseteille ja niitä käyttävillä tulostimille on takuu ostokuittia vastaan. Mustekasetti.com:illa on kivijalkamyymälä Helsingissä osoitteessa Hämeentie 27. Aukioloajat ovat arkisin klo 11-17, joten tilattuja mustekasetteja ei pysty noutamaan viikonloppuisin. Yritys kuuluu AAA-luottoluokkaan, joten se vaikuttaa luotettavalta alan tarjoajalta. Vain 2,6 prosenttia suomalaisista yrityksistä kuuluu tähän korkeimpaan luottoluokitukseen.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta: mustekasetti.com

 

Leave a Reply