InkClub

InkClub vaikuttaa sekä yksityis- että yritysasiakkaalle sopivalta ratkaisulta. Internet-sivut ovat helppokäyttöiset ja selkeät, etsittävät tuotteet on helppo löytää nopeasti.

Yritys tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman mustekasetteja eri tulostinmalleihin. Lisäksi tilaukset luvataan toimittaa saman päivän aikana jos tilaus on tehty ennen kello kahtatoista. Tilauksen maksaessa alle 120 euroa ja painaessa alle 2 kiloa, tilaus toimitetaan tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Jokaisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee maksaa toimitusmaksu, joka on 4,95 euroa sekä arvonlisävero. Toimitus voi olla rahtikuluton kampanjoiden aikana. Yksityisasiakkaiden tilauksiin on myös luvattu kymmenen päivän maksuaika sekä kolmenkymmenen päivän palautusoikeus. Maksuaika laskulla on loistava vaihtoehto esimerkiksi yritykselle, joka pystyy ostamaan tulostustuotteita vain laskulla. Laskun lisäksi tilauksen pystyy maksamaan PayPalin kautta tai luottokortilla. Valitettavasti ei löytynyt tietoa siitä, pystyykö yrityksen kanssa tekemään sopimuksen esimerkiksi viikottaisesta tai kuukausittaisesta toimituksesta. Yritysasiakkaan sivuilla ostoehtoihin-painike ei toiminut, joten aiheesta ei ollut mahdollista löytää lisätietoja. Yrityksille kuitenkin näytetään tarjoavan pidempi maksuaika – kolmekymmentä päivää. Lisäksi opiskelijat saavat InkClubin tuotteista alennusta opiskelijakortilla.

Jokainen asiakas pystyy myös kerran hyödyntämään tarjouksen, jolla pystyy tilaamaan yhden tuotteen ilmaiseksi. Vaihtoehtoina ilmaisiksi tuotteiksi ovat valokuvapaperi, taskulaskin, paristopakkaus, minikaiuttimet, lamppu, pölypussi, sukat, tulostuspaperi tai partaterät. Lisäksi useista tuoteryhmistä on mahdollista saada 25 prosentin alennus.

Mustekasettien hinta on hieman korkea, sillä nopeasti silmäillen parilla muulla mustekasetteja tarjoavalla yrityksellä tarjotaan kasetteja halvemmalla hinnalla tai nopeammalla toimituksella. Alennukset kuitenkin voivat laskea tuotteiden hintoja, eli tilauksen loppusumma voi kuitenkin lopulta olla saman hintainen kuin yrityksillä jotka myyvät mustekasetteja halvemmalla. Asiakkaan kannattaa aina tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset, jotka useimmiten näkyvät heti InkClubin etusivulla. Lisäksi InkClubin etuna näyttää olevan se, että yritys toimittaa myös muita tuotteita. Yrityksen valikoimaan kuuluvat mustekasettien lisäksi toimistotarvikkeet, akut ja paristot, lamput, hygieniatuotteet, vaatteiden- ja kenkienhuoltotuotteet, siivoustarvikkeet sekä elektroniikka. Lisäksi on positiivista, että InkClubin nettikaupassa paristot on luokiteltu erikseen työkalujen paristoihin ja lamput on luokiteltu kantojen mukaan. Etsittävät tuotteet on helppo löytää erilaisten hakuehtojen avulla ja valikoima on suhteellisen laaja.

InkClub.com yhtiön verkkosivut: Inkclub.com/fi

Leave a Reply