Finink

Finink tarjoaa erittäin laajan valikoiman mustetta tunnettuihin tulostemerkkeihin. Yritys tarjoaa myös ilmaisen näytekappaleen ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Näytekappaleeksi voi valita esimerkiksi tulostinmusteen, valokuvapaperia tai mikrokuituliinan. Ilmaistuote ei edellytä rekisteröitymistä tai muiden tuotteiden tilaamista. Lisäksi yritys lupaa toimituksen tilatuille tuotteille 1-2 päivän aikana ja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet toimitetaan aina 4,95€ toimitusmaksulla ja tilaus on mahdollista maksaa laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta.

Erityinen plussa Fininkille on se, että tilausta on myös mahdollista seurata. Lisäksi, jos asiakas ei löydä tiettyä tulostinmustetta, sivuilla luvataan että yritys tarkistaa olisiko kyseinen tuote mahdollista lisätä valikoimaan. Tämä on positiivista esimerkiksi yritysasiakkaille, sillä musteita ei tarvitse tilata usealta eri toimittajalta vaan kaikki voi olla mahdollista saada Fininkin kautta. Valikoimasta löytyy myös erikoisempia musteita, kuten dymo-mustetta. On myös mahdollista tilata mustekasettien täyttö tai kierrätettyjä mustekasetteja, jotka ovat ekologisempia vaihtoehtoja.

Verkkosivut vaikuttavat helppokäyttöisiltä ja etsittävät tuotteet on helppo löytää toimittajien mukaan järjestettyjen kategorioiden alta. Tuotteita voi myös etsiä sivun laidassa olevan hakutoiminnon avulla. Yrityksen valikoima vaikuttaa hieman suppeammalta kun joillain alan tarjoajilla. Fininkin etuna näyttäisi olevan se, että yritys on suomalainen. Verkkosivut ovat myös hieman suppeat, sillä esimerkiksi tietoa yrityksestä ei näyttänyt löytyvän – useimmilla yrityksillä on sivu jossa on perustietoa, kuten milloin yritys on perustettu.

Asiakkaan kannalta voisi olla hyödyllistä/mielenkiintoista löytää tietoa esimerkiksi yrityksen ympäristöystävällisyydestä. Haasteena Fininkille kuten muille pienille suomalaisille yrityksille voi olla, kuinka erottua muista alan yrityksistä. Yritys on varmasti tuntematon monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Fininkin sivuilla yhtenä huomiota herättävänä asiana mainitaan useasti että asioiminen on turvallista, sillä nettikauppa on ssl-salattu. Tämä on erittäin positiivista ja osoittaa, että tietoturvallisuus on yritykselle tärkeää ja asiointi turvallista.

Fininkin kautta on mahdollista tehdä myös kestotilaus, jolloin tilatut tuotteet toimitetaan automaattisesti sovitun aikavälin jälkeen. Yrityksen verkkosivujen alalaidassa on usein kysyttyä –linkki, jonka takaa löytää vastauksia yleisimpiin musteisiin ja niiden käyttöön liittyviin kysymyksiin. Asiakkaan on helppoa vaihtaa tilattu mustekasetti, sillä sivuilta löytyy myös täyttöohjeet yleisimpien valmistajien mustekaseteille. Kokonaisuudessaan yritys vaikuttaa luotettavalta ja asiantuntevalta mustekasettien toimittajalta.

Linkki Fininkin sivuille: finink.fi

Leave a Reply