112 Ink

112 Inkin internet-sivut (112ink.fi) vaikuttavat helppokäyttöisiltä. Etusivulla mainostetaan neljää asiaa; nopeat toimitukset (tilaus luvataan lähettää 24 tunnin sisällä), ilmainen kuljetus jokaiseen tilaukseen, henkilökohtainen palvelu ja kanta-asiakkaan edut. Kanta-asiakkaalle tarjotaan erikoistarjouksia, helpompi tilauksenteko ja lisäksi jokaisesta tilauksesta saa 7 prosenttia bonusta. Kanta-asiakkuutta mainostavasta kohdasta ei kuitenkaan pysty klikkaamaan ja kanta-asiakkaaksi liittymisestä ei löydy lisää tietoa sivuilla olevan hakutoiminnon avulla.

Henkilökohtaista palvelua mainostavasta kuvakkeesta ei myöskään pysty klikkaamaan eikä siinä lue lisätietoa, kuten mitä kautta palvelua on saatavilla. Nämä kaksi puutetta luovat tarpeettoman esteen yhteyden ottamiselle ja kanta-asiakkaaksi liittymiselle. Sivun alalaidasta löytyvät kuitenkin ”ota yhteyttä” ja ”usein kysyttyä” –linkit. Asiakkaan kannalta olisi miellyttävämpää jos ne olisi sijoitettu näkyvämmälle paikalle. Usein kysyttyä -kohdasta löytyy informaatio takuusta. Tuotteissa on täysi 30 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamispäivästä alkaen. Lisäksi takuu on voimassa riippumatta siitä, onko mustepatruuna eko-, korvaava tai alkuperäispatruuna. Yritys lupaa postittaa tuotteita koko Suomeen maanantaista perjantaihin.

Yritys vaikuttaa yksityisasiakkaalle sopivalta ratkaisulta. Etsittävät tuotteet on helppo löytää nopeasti ja valikoima on laaja. Yritysasiakkaille ei mainosteta olevan erillisiä palveluja, kuten esimerkiksi vakiotoimitusta säännöllisin aikavälein. 112 Inkin etuna näyttäisi olevan tilaamisen vaivattomuus ja nopea toimitusaikataulu.

Tuotteiden hinnoittelu on myös kilpailukykyinen. Tilauksen maksuvaihtoehtoina sivujen alalaidassa ovat korttimaksut MasterCardilla sekä Visalla. Kuitenkin ostoehdot-sivuilla mainitaan, että tilaus on mahdollista tehdä myös laskulle. Koska laskun mahdollisuutta ei mainita etusivulla, mahdollisten asiakkaiden määrä voi rajoittua huomattavasti. Usealla asiakkaalla ei ole luottokorttia, joten tilausten tekeminen ei ole lainkaan mahdollista ja laskuvaihtoehto voi jäädä huomaamatta.

Valikoimasta silmiin pistävät erityisesti siirtopaperit, joiden avulla voi siirtää tulostettuja kuvia kankaalle. Harvoilla mustekasetteja tarjoavilla yrityksillä on siirtopapereita valikoimassaan. Siirtokuvat ovat myös edullisia – viisi kappaletta maksaa vain 9,90€. 112 Inkin sivuilla on myös mahdollista tarkastella tuotteiden hintoja joko ALV:in kanssa tai ilman ALV:ia. Tätä extraominaisuutta on harvoilla muilla internet-kaupoilla. Internet-sivujen informaatiopuutteita huomioon ottamatta, yritys vaikuttaa yksitysasiakkaalle sopivalta ja luotettavalta vaihtoehdolta. Sivuilla on erikseen mainittu henkilötietojen suojaus, joten yritys vaikuttaa turvalliselta kauppakumppanilta.

Linkki: 112ink.fi

Leave a Reply